Hurtige onlinepokerspil

Zoom heads-up-borde er tilgængelige nu!

Spil én mod én nonstop med Zoom heads-up-borde. For at tilmelde dig skal du klikke på fanen "Zoom" i lobbyen. Som med eksisterende Zoom-formater møder alle spillere i et Zoom heads-up-spil en ny modstander, hver gang de folder.

Zoom cash games og turneringer: Mere poker, mindre tid!

Zoom Poker er et lynhurtigt cash game og turneringsformat, hvor dine modstandere skifter efter hver hånd. Det er, fordi du spiller mod en pulje af spillere i stedet for faste modstandere ved ét bord.

Sådan fungerer det:

 • Fold, så bliver du automatisk taget til en ny hånd på et nyt bord.
 • Du kan folde på et hvilket som helst tidspunkt , når du står over for et bet. Du kan endda klikke på "Fast Fold", så du kan folde, før det er din tur.
 • Se slutningen af hånden ved at holde CTRL nede, når du klikker på Fold-knappen.
 • Fås i Hold’em, Omaha og Draw cash games og turneringer. Du kan endda spille gratis!

Du kan spille Zoom nu på computer og mobil. Download den gratis software, hvis du ikke allerede har gjort det, så er du klar til at spille på få minutter.

Mere om Zoom Poker:

 • For cash games skal du vælge dit spil og dine stakes i Zoom-lobbyen under fanen "Zoom". Klik på "Spil med" (computer) eller "Spil nu" (mobil) for at komme i gang.
 • Du bliver bedt om at vælge dit buy-in samt antallet af borde, du gerne vil spille ved, hvis du klikker på "Flere buy-in-muligheder". Zoom er meget hurtigere end vores normale borde, så vi anbefaler, du starter ud med ét bord. Når du er mere kendt med varianten, kan du spille på op til fire borde på én gang.
 • Når du klikker OK, bliver du automatisk tildelt en plads med et sæt spillere fra dit valgte spil. Din første hånd bliver normalt fra big blind. For alle efterfølgende hænder får du en tilfældig plads.
 • For Zoom-turneringer skal du finde den turnering, du vil deltage i, under fanen "Turneringer".
 • Uanset om du spiller et Zoom cash game eller en turnering, kan du til enhver tid bruge "Fast Fold"-knappen til at folde med det samme, hvis du ikke ønsker at spille din hånd, og du ikke har mulighed for at checke. Hvis du klikker på "Fast Fold" eller folder på et tidspunkt i løbet af hånden, får du øjeblikkeligt en ny hånd og nye modstandere. I et Zoom cash game spiller du som en del af en pulje med spillere, der har valgt at spille Zoom i den pokervariant og med de stakes. I en Zoom-turnering er du en del af gruppen af spillere, der har valgt at tilmelde sig til den pågældende event.
 • Spillerne får tilfældige pladser i hver hånd, og blinds bliver fordelt baseret på, hvem der har været big blind færrest gange. På denne måde kommer alle til at betale big blind ca. lige mange gange i det lange løb.
 • Du kan vælge at blive på bordet og se hånden til ende ved at holde CTRL ned, når du klikker på "Fold"-knappen. Hvis du bruger "Fast Fold", kan du dog ikke blive på bordet og se resten af hånden ("Fast Fold"-knappen er der specifikt for at flytte dig hurtigt til et andet bord).
 • Der er forskellige muligheder for forskellige Zoom-bordanimationer. Dem kan du finde under "Indstillinger" (kun på computer).

Spillerfeedback

Vi forsøger altid at forbedre spillernes oplevelse ved at lytte til din feedback. Så hvis du har problemer med eller bemærkninger til Zoom, er du velkommen til at kontakte os. Du skal bare kontakte kundeservice med din feedback.