Turneringstyper

Vi er verdens største onlinepokersite og hjemsted for de største turneringer med flest deltagere og de største præmiepuljer. Vi afholder flest turneringer og har flest pokervarianter og flest turneringstyper. Herover finder du links til beskrivelser af vores forskellige turneringstyper fra Sit & Go’s til Multi-Table-turneringer og satellitter.

Klik her for at finde turneringer, som du kan spille lige nu.

Sådan fungerer pokerturneringer

Alle spillere begynder en almindelig pokerturnering med samme antal chips. Som spillet skrider frem, stiger de obligatoriske blinds og antes efter faste intervaller, og når en spiller mister alle sine chips, er vedkommende ude af turneringen. Den sidste tilbageværende spiller erklæres for vinder og får den største andel af præmiepuljen.

Sådan deltager du i en af vores turneringer

Du kan finde turneringer angivet under fanen Turnering (desktop) eller fanen Turnering, som findes i lobbyen (mobil). Du kan finde andre typer turneringer under de pågældende faner, såsom Sit & Go og Spin & Go. Vælger du en turnering, kan du finde ud af alt om den fra spiltype og buy-in til struktur, og hvorvidt tilmelding er åben. Klik på ”Tilmeld” for at deltage i turneringen.

I alle vores turneringer tildeles hver spiller en vilkårlig plads ved et vilkårligt bord. I spil med skiftende dealer begynder dealerknappen ved plads nr. 1. Spillerne har kun så og så lang tid til at agere. Hvis du er for længe om det, får du en påmindelse, og du kan muligvis også aktivere din ”tidsbank” for at få ekstra betænkningstid.

Klikker du på fanen "Info" i bordvinduet, kan du få opdaterede oplysninger om turneringen, såsom din nuværende placering og den gennemsnitlige chip stack. Du kan se mere detaljerede oplysninger om turneringen i turneringslobbyen.

Turneringspenge (T-Money)

Hvis du vinder plads i en event via en af vores satellitturneringer, kan du med få undtagelser vælge at afmelde dig og få turneringspenge i stedet. Turneringspenge kan bruges som tilmelding til andre turneringer. Vær opmærksom på, at turneringspenge ikke er det samme som rigtige penge, for du kan ikke bruge dem til cash games eller udbetale dem. Du kan altid se dine turneringspenge ved at klikke på "Bank".

I nogle tilfælde kan vi være nødt til at afmelde dig en turnering på dine vegne. Hvis du har brug for det, skal du kontakte vores kundeservice via "Hjælp > Kontakt Support" i desktoplobbyen eller gå til menuen Mere og finde kundeservice i mobilappen, så vil vi med glæde hjælpe dig. Husk at oplyse ID-nummer på den turnering, du gerne vil afmeldes.

Bounty-turneringer

bounty-turneringer er der en særlig kontantpræmie til spilleren, der eliminerer en spiller med en dusør. Hvis der for eksempel er en dusør på "KidPoker", får spilleren, der eliminerer KidPoker, en ekstra præmie, der spænder fra nogle få dollars til mange hundrede dollars afhængigt af turneringen!

Vi tilbyder tre slags bounty-turneringer:

 • Fixed: Der er en bounty, eller dusør, på én eller flere ”markerede” spillere. Disse spillere vises i turneringslobbyen med en "målskive". Hold musen hen over målskiven for at se dusørens størrelse. Hvis du slår den markerede spiller ud, vinder du dusøren!
 • Team Pro: Der er en dusør på alle medlemmer af Team Pro, der deltager i turneringen. Hvis du eliminerer en professionel (markeret med en rød spar ved bordene og i turneringslobbyen), får du vedkommendes dusør!
 • Knockout: Der er en dusør på alle spillere i turneringen. Hvis du vil vide mere om Knockouts, skal du se herunder.

Du kan hurtigt finde bounty-turneringer i desktoplobbyen ved at kigge efter de relevante symboler. Turneringer med et sort "sigtekorn" er knockout-turneringer, dem med sort "målskive" er fixed bounty-turneringer, og dem med en rød "målskive" er Team Pro bounty-turneringer.

Bubble Rush

Bubble Rush-turneringer er designet, så du hurtigt kommer i pengene. I Bubble Rush-turneringerne når du oftest i pengene på en time, hvorefter farten sættes ned til deep-stack play, når præmierne er størst!

Farvekoder

Den følgende oversigt viser de farver, der bruges til at identificere forskellige turneringstyper på vores platform.

 • Liveevents – turneringer med lilla er generelt satellitter til store livepokerevents såsom European Poker Tour (EPT).
 • Satellitter til onlineturneringer – denne mørkeblå farve bruges til satellitter til onlineturneringer såsom Sunday Million.
 • Championship (*COOP)-events/-satellitter – visse store onlineevents, såsom World Championship Of Online Poker (WCOOP) og SCOOP samt satellitter til dem, er markeret med skrigende orange.
 • PokerStars Caribbean Adventure-events/-satellitter – onlineevents til PokerStars Caribbean Adventure (PCA) er markeret med cyan.
 • Women's Events – events, der kun er for kvindelige spillere, er markeret med lyslilla.
 • Freerolls og play money – hvis du leder efter muligheden for at spille gratis og stadig have chancen for at vinde noget, skal du se efter disse brune farver i klienten.
 • Særlige turneringer – postkasserød bruges til at markere særlige events i løbet af ugen såsom The Daily Bigs.

Farvekoderne herover er kun informative og kan ændres. Visse særlige turneringer bliver muligvis vist med andre farver, der er unikke for den event.

Fifty50

"Fifty50" er en slags ét-bords Sit & Go-turnering. En Fifty50 Sit & Go slutter, når halvdelen af spillerne er blevet slået ud. I en Fifty50-turnering med ti spillere er der eksempelvis præmier til fem spillere. Halvdelen af præmiepuljen bliver fordelt ligeligt mellem de fem vindere, og den anden halvdel af præmiepuljen bliver fordelt blandt spillerne baseret på deres antal chips ved slutningen af turneringen. 6.-10.-pladsen vinder ingenting. I en $10+$1 Fifty50 med ti spillere er præmiepuljen altså $100. Hver af de sidste fem spillere modtager $10 hver plus en procentdel af de resterende $50 i præmiepuljen. Du finder Fifty50-turneringer på desktop i fanen "Sit & Go". Vælg "Fifty50" i filteret Variant. På mobilen søger du på "Fifty50" i fanen "Sit & Go", som tilgås via lobbyen.

EksempelChipsChip-%Chippræmie+Buy-inSamlet præmie
Spiller 1 4.300 28,67% $430 +$300 $730
Spiller 2 3.600 24,00% $360 +$300 $660
Spiller 3 3.100 20,67% $310 +$300 $610
Spiller 4 2.300 15,33% $230 +$300 $530
Spiller 5 1.700 11,33% $170 +$300 $470
I alt 15.000 100,00% $1.500 +$1.500 $3.000

For at beregne værdien af Spiller 1's chips skal du gange halvdelen af præmiepuljen ($1.500) med Spiller 1’s del af den samlede chipsmængde (4.300/15.000), hvilket giver $430. Hertil lægges det returnerede buy-in, der gives til alle spillere, der når i pengene, hvilket giver Spiller 1 en samlet præmie på $730 ($430+$300). Som formel kan hver spillers udbetaling udtrykkes som:

Tournament Types Formula

Fifty50-turneringslobbyen viser cirkabeløbet per 100 chips, der udbetales, når turneringen slutter. Værdien, der vises i Fifty50-turneringslobbyen, er rundet ned til nærmeste cent, men udbetalingerne bliver udregnet, så hele præmiepuljen bliver udbetalt. Bemærk, at de endelige udbetalinger kan blive afrundet, så der er en lille forskel, for at hele præmiepuljen bliver udbetalt.

Garanterede turneringer

I mange af vores pengeturneringer er der en garanti for, at præmiepuljen når et vist beløb. De almindelige garantier spænder fra $500 til $1.000.000! Hvis du vil se hele udvalget af disse turneringer, skal du gå til lobbyen "Turnering" og indtaste ordet "guarantee" i turneringsfilteret.

Heads-Up-turneringer

En Heads-Up-turnering er anden slags shootout-turnering, og den kaldes også en 1-on-1-turnering. I denne turneringstype spiller spillerne mod hinanden parvis i en "gruppe"-turnering, indtil der kun er én spiller tilbage. Ligesom i andre shootout-turneringer er sen tilmelding ikke mulig i Heads-Up-turneringer. I de fleste heads-up multi-table-turneringer er afmeldingsfristen fem minutter (i modsætning til normalt to minutter i de fleste andre turneringer). I vinduet Turneringsinfo kan du se oplysninger om afmelding fra en specifik turnering.

Der er ikke altid et antal spillere, der kan divideres med en potens af to (2, 4, 8, 16, 32, 64) i en specifik Heads-Up-turnering, hvilket er nødvendigt for at lave en heads-up-gruppe. Når det sker, vil ikke alle spillere spille i den første runde – de modtager en såkaldt "bye".

Hvis ti spillere for eksempel tilmelder sig en Heads-Up-turnering, er der flere end otte, men færre end 16 spillere. For at kunne spille turneringen, skal antallet af spillere reduceres til otte spillere. For at få tallet fra ti til otte spillere spiller fire spillere mod hinanden (hvilket eliminerer to), og seks spillere får "byes", så de automatisk går til kvartfinalen.

Vi tilbyder Heads-Up-turneringer med og uden byes. Dette er tydeligt markeret, hvis du klikker på knappen "Turneringsinfo" i turneringslobbyen. Hvis turneringen ikke tillader "byes", får de sidste spillere, der tilmelder sig, returneret deres buy-in, så antallet af spillere går op i en potens af 2 (2, 4, 8, 16, 32, 64 osv.). I det førnævnte eksempel (med ti spillere tilmeldt) får de sidste to spillere ikke mulighed for at deltage, da otte er den nærmeste potens af to, der er mindre end ti.

Mange Heads-Up-turneringer har en "Vis gruppe"-knap i lobbyen, hvor du kan se en visuel repræsentation af, hvordan turneringen vil forløbe.

Hyper-Turbo

En hyper-turbo-turnering er en turnering, hvor blinds stiger ekstremt hurtigt – endda meget hurtigere end en normal turbo-turnering. Hver runde (inden blinds/antes stiger) i en hyper-turbo-turnering varer normalt tre minutter.

Hyper-Turbo-satellitter er en fantastisk måde hurtigt at vinde din plads i en større turnering lige før dens start!

Knockout

I knockout-turneringer er der en kontantdusør på hver deltager i turneringen. Hver gang du slår nogen ud af turneringen, vinder du en pengepræmie! Vinderen af en knockout-turnering vinder også sin egen dusør.

I en knockout-turnering betaler hver spiller et ekstra buy-in, der fungerer som spillerens dusør. Eksempel: En knockout-turnering har et samlet buy-in på $4+$1+$0,40, hvoraf $4 går i den normale præmiepulje, $1 er spillerens dusør, og $0,40 er turneringsgebyret.

Du kan finde knockout-turneringer i lobbyen ved at kigge efter et sort "sigtekorn" – du kan også skrive "knockout" i turneringsfilteret for hurtigt at finde det, du leder efter!

Multi-Stack-turneringer

Multi-Stack-turneringer er en interessant og sjov variant af rebuy-turneringer, hvor hver spillers startchips bliver delt op i mindre, men lige store stakke. Hver spiller beslutter sig så for, hvor mange af sine stakke, vedkommende vil starte med, og hvor mange der skal gemmes til senere. En spiller kan foretage reload (tilføje tilbageværende stakke) senere. Det samlede antal stakke, hver spiller har, fremgår af turneringslobbyen og er ens for alle spillere. Der er ikke nogen ekstra omkostning ved at bringe tilgængelige stakke i spil.

Eksempel: En spiller i en Multi-Stack-turnering har fem stakke på hver 1.000 chips, hvilket giver i alt 5.000 chips. I starten af turneringen kan spilleren vælge at spille med minimumantallet på én stak (1.000 chips) eller med op til alle fem stakke chips. I løbet af turneringen kan spilleren vælge at tilføje de resterende stakke ved at klikke på "Tilføj stak"-knappen på bordet eller "Tilføj chips" i dealerbakken og under "Indstillinger". Disse knapper er kun synlige, når der er stakke til rådighed. Bemærk: Stakke bliver tilføjet ved slutningen af den nuværende hånd; de kommer ikke i spil midt under en hånd.

Hvis en spiller mister alle sine chips i spil, bliver de tilbudt at tilføje resterende stakke, og de skal tilføje mindst én stak. Hvis der kun er én stak tilbage, bliver den automatisk tilføjet. Når en spiller mister alle sine chips i alle sine stakke, bliver vedkommende elimineret fra turnering.

Der vil være en lille tidsfrist for spilleren til at tilføje sin(e) stak(ke), som fremgår af turneringslobbyen. Alle stakke, der ikke er blevet tilføjet ved slutningen af tidsfristen, bliver automatisk føjet til spillerens chipsbeholdning.

Du kan se, hvor mange stakke en spiller har tilbage, ved at holde musen over vedkommendes navn i spillerlisten eller ved at køre musen hen over staksymbolet ved spillerens plads ved bordet. Hvis der ikke er noget symbol ved spillerens plads, har vedkommende ikke flere stakke tilbage.

Multi-Table-turneringer

I en multi-table-turnering (MTT) starter spillerne med det samme, forudbestemte antal chips. Spillere på flere borde kæmper om hinandens chips, mens blinds og/eller antes stiger løbende. Når du løber tør for chips, er du elimineret fra turneringen. Når spillerne bliver elimineret, bliver bordene "brudt op", hvilket betyder, at spillerne bliver flyttet rundt for at holde bordene så balancerede og fyldte som muligt. Til sidst bliver de tilbageværende spillere samlet ved finalebordet, hvor vinderen er den spiller, der ender med alle sine modstanderes chips. Der er pengepræmier til de bedste spillere baseret på antallet af spillere i turneringen.

Phase-turneringer

En Phase-turnering er en turnering, hvor der er et antal niveauer i starten af turneringen, der spilles forskudt i forhold til slutningen af turneringen, for forskellige grupper af spillere. Spillerne kan vælge imellem forskellige startfaser, der begynder på forskellige tidspunkter. Hver startfase varer lige længe, og alle tilbageværende spillere mødes senere i én samlet turnering. Phase-turneringer giver mulighed for fleksibel planlægning, der normalt gælder for turneringer med få spillere, men skaber stadig store præmiepuljer, der er normalt i turneringer med mange spillere. Chips fra slutningen af Phase 1 bliver overført til næste runde.

Eksempel: En turnering har en Phase 1-turnering fredag kl. 12:00, en anden Phase 1-turnering lørdag kl. 12:00 og afsluttes med en Phase 2-turnering søndag kl. 12:00. Deltagerne spiller et vist antal niveauer (eller til de bliver elimineret) fredag og/eller lørdag, og alle spillere, der overlever Phase 1, mødes for at afslutte turneringen søndag kl. 12:00.

Når du tilmelder dig en Phase-turnering, skal du sikre dig, at du kan spille i kommende faser, da du ikke kan afmelde dig Phase 2 (eller højere) i Phase-turneringer.

Phase-turneringer giver mulighed for at spille i mere end én Phase 1-turnering. Hvis du spiller i Phase 1 af en turnering og bliver elimineret, kan du spille i en anden Phase 1 og starte forfra. Du kan ikke kvalificere dig til næste runde mere end én gang, så hvis du overlever en Phase 1-turnering, kan du ikke tilmelde dig flere Phase 1-turneringer til samme Phase 2. Bemærk, at hvis du overlever Phase 1 med bare én chip, så går du stadig videre til Phase 2, og du kan derfor ikke spille flere Phase 1-turneringer.

De fleste store turneringer vist på TV er principielt Phase-turneringer med startfaser, der normalt omtales som dag 1A, dag 1B, dag 1C osv.

Progressive Knockout

Progressive Knockout-turneringer er en spændende variant af KO Poker. Ligesom i en almindelig KO-turnering vinder du penge, hver gang du slår en modstander ud, men der er et twist: Du vinder en del af den eliminerede spillers dusør med det samme, men noget af den bliver lagt oven i DIN dusør (oftest 50%). I takt med at du slår flere og flere spillere ud, bliver din egen dusør større og større, og så bliver du de andre dusørjægeres foretrukne mål.

I de fleste Progressive Knockout-turneringer bliver halvdelen af dit buy-in lagt i præmiepuljen, og den anden halvdel bliver din egen startdusør. Der er dog undtagelser – primært i "Saturday Special"-udgaverne af Bounty Builders-turneringerne, hvor 25% af dit buy-in går til præmiepuljen, og 75% er din egen startdusør.

De fleste Progressive KO's fungerer således:

 • 50% af buy-in lægges i præmiepuljen
 • 50% af buy-in bliver hver enkelt spillers startdusør
 • 50% af dusøren er progressiv, hvilket betyder, at når du slår en modstander ud, får du halvdelen af vedkommendes dusør, mens den anden halvdel bliver lagt oven i din egen dusør.

Rebuy-turneringer

En rebuy-turnering er en turnering, hvor du har mulighed for at købe flere chips i løbet af turneringen. I en standard "freezeout"-turnering ryger du ud af turneringen, når du løber tør for chips. I en rebuy-turnering kan du (med visse begrænsninger) købe flere chips.

Her er nogle fakta om rebuy-turneringer:

 • Der er en "rebuy-periode" i starten af turneringen. En typisk rebuy-periode er den første time af turneringen (indtil første pause starter). Når perioden er slut, er rebuys ikke længere muligt.
 • I løbet af rebuy-perioden kan der være et fast antal rebuys til rådighed, eller det kan være ubegrænset.
 • Hvis du løber helt tør for chips, får du automatisk mulighed for et rebuy (hvis det er muligt). Så længe du har chips, kan du når som helst klikke på dealerbakken og vælge "Tilføj flere chips" for at foretage et rebuy. Hvis du ikke kan foretage rebuy (fordi du har nået det maksimale antal rebuys, eller fordi der er et maksimum antal chips for rebuys), får du en besked herom. 

  Generelt kan du foretage rebuy med knappen "Tilføj flere chips" i dealerbakken, så længe du ikke har flere chips, end du startede med. Det betyder, at du kan foretage ét rebuy, inden turneringen overhovedet er begyndt! 

  Rebuys kan variere i pris, men koster generelt det samme som det oprindelige buy-in og giver dig samme antal chips, som du startede turneringen med.
 • Der kan også være et "add-on" i slutningen af rebuy-perioden. Normalt sker det i løbet af første pause. Et add-on er ét ekstra rebuy. Du bliver ikke automatisk tilbudt et add-on. For at foretage et add-on skal du vente på beskeden, der fortæller, at spillerne holder pause. Klik på dealerbakken, og vælg "Tilføj flere chips". Generelt er add-on muligt, uanset hvor mange chips du har.

  Add-on kan variere i pris, men det koster generelt det samme som det oprindelige buy-in og giver dig samme antal eller flere chips, som du startede turneringen med. Præmiepuljen og gevinsterne annonceres ikke, før rebuy-perioden er slut, eftersom præmiepuljen stiger for hvert rebuy.

Bemærk, at mange af de regler, der er beskrevet ovenfor, er det "typiske" eller "normale". Vi bestræber os på at tydeliggøre alle afvigelser fra normale regler, men de præcise detaljer for hver turnering vil kunne ses i turneringslobbyen eller under fanen "Turneringsinfo" i lobbyen.

Re-entry-turneringer

En re-entry-turnering er en turnering, hvor du har mulighed for at købe dig ind igen, efter du er blevet elimineret. I re-entry-turneringer bliver du tilbudt muligheden for at tilmelde dig straks igen, når du mister alle dine chips. Hvis du ikke vælger re-entry på det tidspunkt, kan du stadig tilmelde dig på normal vis i turneringslobbyen når som helst, mens sen tilmelding er åben. Det er ikke muligt at deltage flere gange på én gang.

Re-entry-turneringer minder om rebuy-turneringer, men adskiller sig på et par punkter:

 • Når du mister alle dine chips i en re-entry-turnering, bliver du elimineret fra turneringen og modtager din plads i slutplaceringen.
 • I en rebuy-turnering beholder du din plads i turneringen, når du foretager rebuy. I en re-entry-turnering får du en ny plads ligesom enhver anden ny spiller, og du ender sandsynligvis ved et andet bord.
 • Sommetider kan spillerne vælge re-entry mere end én gang. Du kan se antallet af mulige re-entries til en turnering ved at gå til "Hjem" i turneringslobbyen.

Re-entries vises i turneringsranglisten med antallet af adgange ved siden af spillerens Stars-ID. Hvis KidPoker for eksempel deltager i en event tre gange, ville hans adgange vises i turneringsranglisten som KidPoker, KidPoker [2] og KidPoker [3].

Bemærk, at en re-entry-turnering kan have en begrænsning på antallet af gange, du kan købe dig ind igen. Denne begrænsning vil fremgå af turneringslobbyen. Når du brugt det tilladte antal re-entries, kan du ikke købe dig ind i den turnering igen.

satellitter

En satellit er en turnering, hvor præmien er adgang til en større turnering. Det kan være billigere at spille i en satellit end at tilmelde sig direkte til hovedturneringen. Vi afholder 1-bords og multi-table Sit & Go-satellitter, som du kan finde under fanen "Sit & Go". Multi-table-satellitter planlægges også som normale turneringer, og tilmelding og spillet er ligesom i andre multi-table-turneringer, men med én vigtig forskel: Turneringen spilles kun, indtil der er et antal spillere tilbage svarende til antallet af pladser (med identisk værdi). Du kan finde disse MTT-events under fanen "Turnering" (mobil) eller ved at vælge "Satellit" i filteret "Type" i desktoplobbyen "Turneringer". Her er et eksempel på, hvordan en satellit virker:

Buy-in til den store turnering er $200. Buy-in til satellitten er $20. Hvis der er 10 deltagere (i satellitten), får vinderen en $200-adgang til den store turnering. Hvis der er 20 deltagere, får første- og andenpladsen hver en $200-adgang til den store turnering. Hvis der er præmiepenge til overs, bliver de fordelt blandt de resterende spillere i henhold til satellittens udbetalingsstruktur, der kan ses i turneringslobbyen.

Hvis der er et gebyr for at spille i en turnering eller satellit, bliver det vist ved at skrive buy-in-beløbet og gebyret. En pris på "$30+$3" betyder, at buy-in er $30, og adgangsgebyret er $3. $30 går til præmiepuljen, som spillerne dyster om, mens adgangsgebyret på $3 er kompensation for afholdelse af turneringen. I de fleste navngivne turneringer er buy-in og gebyr kombineret for at gøre titlen så kort som mulig. Hvis førnævnte turnering for eksempel var en satellit til Sunday Million, ville den sandsynligvis hedde "Sunday Million: $33 satellit". Detaljeret information om buy-in og adgangsgebyr kan ses i turneringslobbyen.

Shootouts

En Shootout er en særlig slags multi-table-turnering. Når du deltager i en Multi-Table-turnering, bliver spillerne normalt flyttet fra bord til bord, så der altid er balance i antallet af spillere ved bordene. Til sidst går de tilbageværende spillere til finalebordet. I en Shootout bliver bordene ikke balanceret løbende. Du bliver ved dit oprindelige bord, indtil der kun er én spiller tilbage ved det bord. Hvis du vinder, går du videre til et andet bord og gentager processen mod andre spillere, der vandt deres respektive borde.

I en DOUBLE SHOOTOUT skal du vinde to borde for at vinde eventen, selvom der ofte er penge til alle, der når finalebordet. Hvert startbord spilles til sin afslutning, og finalebordet dannes af vinderne fra hvert bord i første runde. For eksempel begynder en Stud Double Shootout måske runde 1 med otte fulde borde, i alt 64 spillere. Der spilles ved hvert af de otte borde, til der er en vinder, og de otte vindere samles ved et nyt bord i runde 2, hvor de spiller, til der er fundet en vinder.

I en TRIPLE SHOOTOUT skal du vinde tre borde for at vinde eventen (igen er der ofte præmier i løbet af eventen). Eksempel: I en almindelig triple shootout (ni spillere per bord) er der 729 spillere i runde 1 – ni på hvert af de 81 borde. Hvert bord spilles, til der er én spiller tilbage med alle chipsene fra bordet. De tilbageværende 81 spillere bliver så flyttet til ni borde i runde 2. Ligesom i runde 1 spilles hvert bord, til der kun er én spiller tilbage med alle chipsene. Til slut bliver de ni tilbageværende spillere flyttet til finalebordet i runde 3, hvor turneringens vinder bliver fundet.

Denne proces kan i princippet blive udvidet til QUADRUPLE SHOOTOUTS eller endnu større. Bordene behøver heller ikke starte med ni spillere hver. Vi har tidligere haft triple shootouts med borde a fire spillere (i alt 64 spillere i hver turnering). Bemærk også, at hvis en shootout ikke bliver fyldt helt op, inden den begynder, kan nogle af bordene i runde 1 have flere spillere end andre. Sen tilmelding er ikke mulig i shootout-turneringer.

Sit & Go

En Sit & Go (S&G eller SNG) er en turnering, der ikke har et fastsat starttidspunkt og starter, når pladserne er fyldt op. Der er mange slags Sit & Go's, fra heads-up til 990 spillere, både som satellitter og som turneringer med pengepræmier. Du finder disse turneringer ved at klikke på "Sit & Go"-fanen i hovedlobbyen.

Spin & Go

En Spin & Go-turnering er en slags Hyper-Turbo Sit & Go, der giver spillerne mulighed for at spille om en præmiepulje, der er meget større, end turneringens buy-in normalt ville resultere i. Hver turnering har kun tre spillere, og inden en Spin & Go starter, trækkes der automatisk lod, der bestemmer størrelsen på præmiepuljen. Spin & Go’s findes med forskellige buy-in-niveauer. Du finder turneringer i fanen "Spin & Go" i lobbyen (desktop) eller fanen "Spin & Go", som tilgås via lobbyen (mobil). Læs mere om Spin & Go-turneringer.

Splash

En Splash-turnering er en særlig slags Turbo rebuy-turnering (ofte en satellit), hvor niveauerne stiger meget hurtigt, men rebuy-perioden varer 90 minutter. Antal chips – inkl. startchips, rebuy og add-on – er skræddersyet til hver event. Sørg for at se under "Turneringsinfo" for at få detaljeret information om strukturen.

Time Tourneys

En Time Tourney er en særlig slags turnering, der varer et fastsat stykke tid. Turneringens varighed fremgår af turneringens navn og i turneringslobbyen. Når tiden er gået, slutter turneringen, og alle tilbageværende spillere modtager en del af præmiepuljen baseret på deres antal chips. Time Tourneys markeres med et ursymbol i turneringslobbyen.

Vi afholder Time Tourneys hele dagen med varighed på 15, 25 og 45 minutter. 

Turbo

En turbo-turnering er en turnering, hvor blinds stiger meget hurtigere end normalt. Længden af hver runde (før blinds/antes stiger) i en turbo-turnering er normalt fem minutter (i modsætning til normalt 10 eller 15), men nogle turbo-turneringer har niveauer på 6 minutter.

Turbo rebuy-turneringer går normalt til pause efter 30 minutter, i modsætning til de normale 60 minutter i standard rebuy-turneringer.

Win the Button

Win the Button er et turneringsformat, hvor vinderen af hver pulje får dealerknappen. Nogle Win the Button-turneringer skifter igen, så dealerknappen bevæger sig normalt til sidst i turneringen. Kig i turneringslobbyen for at få mere at vide.

Zoom

I en Zoom-turnering kan du folde din hånd og gå videre til et nyt bord med det samme, hvor du spiller mod nye modstandere (udvalgt tilfældigt fra hele puljen af deltagere i turneringen). Du kan endda bruge "Fast Fold"-knappen til at folde, inden det bliver din tur. Det gør det til et hurtigt pokerformat, da du ikke behøver at vente på, at hånden bliver spillet færdig, før du kan spille den næste. Gå til Zoom-siden for at få mere at vide om, hvordan det virker.

Bemærk, at når antallet af spillere i Zoom-turneringer bliver lavt, og der kun er få borde tilbage, går spillet over til et normalt freezeout-format.

6-Max og 4-Max

"6-Max" i turneringens titel betyder, at hvert bord er begrænset til seks spillere i stedet for de normale syv til ti (afhængigt af spillet). Vi tilbyder også "4-Max"-turneringer, hvor der er fire pladser pr. bord.

Nogle pokervarianter spilles altid med seks eller færre pladser per bord. Eksempler herpå er 8-Game Mix og Deuce to Seven (2-7) Triple Draw.

Bemærk, at finalebordet i 4-Max-turneringer dannes, når der er fem spillere tilbage. Dette gøres for at fjerne uligheden ved at spille det ene bord med tre og det andet med to spillere.

Få mere at vide om at deltage i turneringer.