Store søndagsturneringer

Vi er hjemsted for Sunday Million – den største ugentlige onlinepokerturnering – samt for Sunday Warm-Up. Men de er ikke de eneste store No Limit Hold’em-turneringer om søndagen. Der er også Sunday Kickoff Sunday Storm, Sunday NLO8Sunday PLO  og Sunday Supersonic. Se mere herunder. Du finder dem i lobbyen under "Online Events" (desktop) eller fanen "Turnering" i lobbyen (mobil). 

Der afholdes satellitter hele ugen for de fleste af de større søndagsturneringer, hvilket betyder, at du kan vinde en plads for ganske få penge. For at finde en satellit åbner du desktopsoftwaren og vælger filteret "Satellit" eller søger efter "Sunday" i fanen "Turnering" (mobil).

Klik her for at gå direkte til fanen Turneringer, hvor du kan finde oplysninger om starttidspunkter, info om buy-ins og garanterede præmiepuljer for alle nedenstående turneringer og mere endnu.

Sunday Kickoff

Sunday Kickoff

Sunday Kickoff er den første store turnering på programmet hver søndag og den bedste måde at få en tidlig bid af spændingen.

Warmup

Sunday Warm-Up

Sunday Warm-Up er en af de største turneringer i onlinepoker, hvor du kan få del i en kæmpestor garanteret præmiepulje hver uge.

NL08

Sunday NLO8

Sunday NLO8 er en Progressive Knockout Omaha Hi/Lo-turnering med dusører på alle spillere, og din egen dusør stiger, hver gang du slår en modstander ud!

Storm

Sunday Storm

Med et lavt buy-in og en stor garanteret præmiepulje er Sunday Storm ideel for alle spillere med alle slags bankrolls. Hvis du har smag for turneringspoker om store summer, så er dette den rette turnering for dig.

Sunday Million

Sunday Million

Ganske enkelt den største ugentlige turnering noget sted online. Det er en af de største bedrifter i poker at vinde denne event, og du kan forsøge dig – også via hundredvis af satellitter, der kører før hver turnering.

Sunday PLO

Sunday PLO

Denne Pot Limit Omaha-turnering om store penge er en Progressive Knockout, hvilket betyder, at du får ekstra penge for at slå andre spillere ud, men at din egen dusør også stiger, når det sker.

Sunday Supersonic

Sunday Supersonic

Med sin hyper-turbo-struktur og en stor garanteret præmiepulje er der i Sunday Supersonic chance for store penge, men den tager kun nogle få timer at spille.

Og det er ikke alt. Vi har masser af andre events, der finder sted på vores største ugentlige turneringsdag, bl.a. turneringer i spil som Omaha, Draw, Stud og mange andre – alle med garanterede præmiepuljer.

Kontakt kundeservice, hvis du har spørgsmål om søndagsprogrammet.