Sunday Million

Sunday Million er verdens største ugentlige pokerturnering. Med en garanteret præmiepulje på $1.000.000 og en førstepræmie, der regelmæssigt overstiger $100.000, tiltrækker denne No Limit Hold'em-turnering de bedste pokerspillere og er den ultimative måde at bringe din bankroll til nye højder!

Vind din plads gennem hundredvis af satelitter i løbet af ugen, eller køb dig ind direkte for $109 hver søndag. Fra pokerlegender til satellitspillere – Sunday Million er for alle.

Sådan deltager du i Sunday Million

Satellitter afholdes ugen igennem fra under en dollarFor at købe dig ind direkte eller tilmelde dig en satellit skal du åbne softwaren og søge efter "Sunday Million" i fanen "Turneringer" (desktop) eller via fanen "Turnering" i lobbyen (mobil). Du kan også vælge "Satellit" i turneringsfilteret "Type", eller finde den på desktop via fanen "Online Events".

Klik her for at gå direkte til fanen Turneringer.

Flere Sunday Majors

Sunday Million er ikke den eneste søndagsevent med store præmier. Afslut din uge med et brag ved at spille nogle af de største turneringer inden for poker såsom Sunday Warm-Up og Sunday Storm – der kører satellitter til alle events i løbet af ugen. Besøg Sunday Tournaments-siden for at få mere at vide. Gå til fanen "Turneringer"/"Turnering", eller skriv "Weekly" i turneringssøgefeltet for at finde dit favoritspil.

Hvis du har spørgsmål angående Sunday Million, kan du kontakte kundeservice.