Sunday Billion

Sunday Billion er vores største ugentlige turnering, hvor du kan bevise dine færdigheder og spille med om utrolige 1.000.000.000 chips! Det er den bedste turnering for Play Money-spillere – enhver, der kan vinde Sunday Billion, er helt sikkert en spiller, man skal holde øje med! Besøg vores Hall of Fame for at se tidligere vindere.

Køb dig ind direkte, eller kvalificer dig igennem satellitter i ugens løb for at skabe et navn for dig selv og vinde en sand formue!

Sådan deltager du i Sunday Billion

Sunday Billion afholdes hver søndag – du finder den under fanen "Turneringer" (desktop)/"Turnering" (mobil) ved at søge på "Billion" (husk at vælge Play Money). Klik her for at gå direkte til fanen Turneringer.

Du kan købe Play Money-chips i Banken ved at klikke på linket nedenunder. Vi anbefaler pakken med 2.000.000 chips til $9,99, men priserne starter fra kun $1,99. Læs mere om, hvordan du køber chips.

Køb Play Money-chips

Hvis du holder af store præmiepuljer som den i Sunday Billion, så hold øje med vores High Roller-turneringer. De afholdes regelmæssigt i løbet af dagen med buy-ins op til 50 mio. chips.

Kontakt kundeservice, hvis du har spørgsmål om Sunday Billion.