Daglige Turbo-turneringer

The Hot Turbos er et program med hurtige turneringer, der kører hver dag i ugen, hver med turbo-struktur og en garanteret præmiepulje! Buy-ins spænder fra micro-stakes-turneringer op til langt højere stakes, så der er noget for spillere på alle niveauer. Og spændingen bliver endnu mere "hot" om søndagen, hvor vi forhøjer alle garanterede præmiepuljer!

For at finde The Hot Turbos og tilmelde dig den næste turnering åbner du lobbyen "Turneringer" (desktop) eller fanen "Turnering" i lobbyen (mobile) og søger på "Hot Turbo". Der er også satellitter til alle turneringerne i timerne op til dem, så du har mulighed for at vinde din plads for mindre.

De actionfyldte turboturneringer er perfekte, hvis du kun har tid til en hurtig turnering, og med nogle kæmpestore garanterede præmiepuljer har du alt at spille for. Det er også den ideelle type turnering at spille i vores mobilapp – gå til mobilsiden for at downloade den nu. 

The Daily Bigs

Glem ikke, at du også kan deltage i The Daily Bigs hver dag. Ligesom The Hot Turbos har hver turnering en garanteret præmiepulje, der forhøjes om søndagen, alle med normale turneringsstrukturer. Besøg The Daily Bigs-siden for at få mere at vide.

Kontakt kundeservice, hvis du har spørgsmål om The Hot Turbos-programmet.