Om pokerturneringer

Vi er hjemsted for flere pokerturneringer end noget andet sted i verden. Se turneringstyperne for at få mere at vide om de varianter af onlinepokerturneringer, vi tilbyder. Før du begynder at spille, bør du måske også kaste et blik på vores turneringsregler.

Det grundlæggende i pokerturneringer

Alle spillere begynder en almindelige pokerturnering med samme mængde chips. Som spillet skrider frem, stiger de obligatoriske blinds og antes efter faste intervaller, og når en spiller mister alle sine chips, er vedkommende ude af turneringen. Den sidste tilbageværende spiller erklæres for vinder og får den største andel af præmiepuljen. Resten af præmiepuljen fordeles mellem et fastsat antal spillere afhængigt af, hvor mange personer der deltog i eventen. Du kan finde information om præmierne i turneringslobbyen for enhver igangværende turnering sammen med den aktuelle status på eventen.

Sådan deltager du i en af vores turneringer

Du kan nemt finde turneringer angivet under fanen Turneringer (desktop) eller fanen "Turnering", som kan tilgås via lobbyen (mobil). Vælger du en turnering, kan du finde ud af alt, du har brug for at vide, også om tilmelding er åben.

Du vil også bemærke, at listen sorterer alle turneringer efter kategori, såsom pokertype (f.eks. Texas Hold’em eller Omaha), buy-in og struktur. Hvis du vil tilmelde dig en turnering, skal du vælge turneringsnavnet eller klikke på "Turneringslobby". Begge dele vil føre dig til lobbyen for den turnering. Hvis du vil tilmelde dig, klikker du bare på "Tilmeld" (du skal logge på, hvis du ikke allerede har gjort det). Når du har tilmeldt dig, får du plads ved et bord, nogle få minutter før eventen skal begynde.

Sådan spiller du

Når en turnering er slut, får alle præmievindere en e-mail med bekræftelse på, hvad de har vundet. Du kan vælge ikke at modtage disse e-mails.

Gå til "Indstillinger" på desktop, og vælg "Gameplay". Vælg "Avanceret", og fjern fluebenet fra "Modtag lykønskning med e-mail".

Det er muligt for alle at kigge med på alle borde i en igangværende turnering, uanset om man deltager i turneringen eller ej. På mobilen vælger du den turnering, du gerne vil se, og klikker på bordikonet øverst til højre. Så ses en liste over alle tilbageværende borde i turneringen. Du kan nu vælge, hvilket bord du gerne vil se med på.

Hvis du bruger desktopklienten, vælger du bare det bord, du gerne vil se med på, og klikker på "Se bord".

I alle vores turnering tildeles hver spiller en tilfældig plads ved et tilfældigt bord. Ligesom i en livepokerturnering kan du ikke vælge en ny plads. I Hold’em, Omaha eller andre turneringer med roterende dealer begynder dealerknappen ved plads nr. 1.

Når det er din tur, kan du enten vælge "call", "raise" eller "fold" (du kan også have mulighed for at vælge "check" eller "bet" afhængigt af, hvad der er sket før din tur). For at sikre, at spillet flyder i et konstant tempo, har du kun en vis mængde tid til at agere (mellem 16 og 20 sekunder afhængigt af turneringen). Hvis du bruger for lang tid, får du en påmindelse i chatboksen, og du kan også få muligheden for at aktivere "tidsbanken". Det giver dig mulighed for at få ekstra tid til at træffe din beslutning.

Klikker du på fanen "Info" i bordvinduet, kan du få opdaterede oplysninger om turneringen, såsom din nuværende placering og den gennemsnitlige chip stack. Du kan også se specifikke oplysninger om den måde, du har spillet på, hvis du klikker på fanen "Stats".

Du kan se mere detaljerede oplysninger om turneringen i turneringslobbyen. Her kan du se det nuværende blindniveau, struktur, status og rangering for alle spillere, præmier og mere endnu.

Tournament Money (T$, T€)

Vi har et system med Tournament Money (T-Money) til vores spillere. Hvis du vinder plads i en event via en af vores satellitturneringer, kan du med få undtagelser vælge at afmelde dig og få T-Money i stedet. Du kan så bruge T-Money til at tilmelde dig en af vores øvrige turneringer, bl.a. Sit & Go’s, særlige events og satellitter. I nogle tilfælde kan T-Money bruges af VIP's til at købe sig ind i liveevents. Se informationssiderne for vores liveevents for at få mere at vide.

Men vær opmærksom på, at T-Money ikke er det samme som rigtige penge, for du kan ikke bruge dem til cash games eller udbetale dem. Du kan altid se dine T-Money-saldi ved at klikke på "Bank". Du kan have en saldo med T-Money i mere end én valuta (f.eks. T$og T€), som hver især vises separat.

I nogle tilfælde kan vi være nødt til at afmelde dig en turnering på dine vegne. Hvis du oplever, at du har brug for, at vi gør det, skal du kontakte vores kundeservice via "Hjælp > Kontakt Support" i desktoplobbyen eller gå til menuen Mere og finde kundeservice i mobilappen, så vil vi med glæde hjælpe dig. Husk at oplyse ID-nummer på den turnering, du gerne vil afmeldes.

Den bedste måde at finde ud af mere om alle de pokerturneringer, vi tilbyder, er at downloade vores gratis pokersoftware og komme i gang med at prøve det store udvalg af spil, vi har på vores pokersite.