Temaer

Lobbytemaer

Du kan skifte lobbytema på desktop på forskellige måder, og du kan vælge, hvordan forskellige dele af softwaren vises, såsom Cash Games, Zoom eller Sit & Go’s, ligesom du kan vælge skrifttype og -størrelse.

til "Indstillinger" > "Lobby", hvor du ser tre muligheder: "Lobby-visning", "Skrifttype og tekst" og "Turneringsfarver"

Bordtemaer

Du kan også ændre bordtemaet ved at gå til "Indstillinger" > "Bordudseende" > "Temaer". Du vælger bare din favorit blandt filtfarve, baggrund og for- og bagsiden af kortene i drop-down-menuerne. Du kan læse mere om det herunder. Når du er tilfreds, trykker du bare "Anvend". Du kan ændre temaet så mange gange, du vil.

Skift bordtema nu

Baggrund: Når du er ved et bord, højreklikker du ved siden af spillebordet for at åbne menuen "Skift baggrund". Vælg mellem en række forudinstallerede baggrunde, eller klik på muligheden "Tilpasset" og dernæst knappen "Gennemse" for at kunne vælge en billedfil fra din harddisk som baggrund for bordet. Når filen er valgt, kan spillerne vise det valgte billede i tre forskellige formater: Stræk billede, vis side om side eller centrer.

Stræk billede: Dette format strækker det valgte billede, så det fylder hele vinduet. Hvis "Stræk billede (behold proportioner)" vælges, strækkes billedet til grænsen, men beholdes i korrekte proportioner, og den valgte farve bruges til at udfylde den resterende plads. Hvis "Stræk billede (behold proportioner og beskæring)" vælges, bliver billedet forstørret i de rigtige proportioner, til det udfylder hele vinduet – lidt som at zoome ind på billedet uden nødvendigvis at have hele billedet i det synlige område.

Vis billede side om side og centrer billede: Vælges "Vis billede side om side", gengives det valgte billede på skærmen, så det udfylder hele baggrunden. Med "Centrer billede" placeres én kopi af billedet midt på skærmen, og det omgrænses af den valgte farve, der udfylder den del af baggrunden, som billedet ikke dækker.

Kortmuligheder: Under "Bordudseende" > "Temaer" kan spillerne vælge mellem en række kortspil, der vises på bordet. Der kan både vælges for- og bagside på kortene samt farve på filten på bordet. Hvert kortspil kan vælges i fire farver, så det er nemt at identificere kulør, når du spiller.

Bemærk, at mulighederne beskrevet herover kun kan ændres i desktopklienten.

Tilbage til forsiden for pokerrumsfunktionerne.