Click-To-Launch-funktion

Sådan bruger du Click-To-Launch-links

Nogle af vores hjemmesider, e-mails og klientbeskeder indeholder "Click-To-Launch"-links. Når du klikker på disse links, bliver du taget direkte til specifikke områder af softwaren. Det er en fantastisk måde hurtigt at finde det, du leder efter, og drage fordel af alle vores fantastiske tilbud.

Lige nu har alle de vigtige funktioner og spiltyper i klienten denne funktion slpet til, inkl. Banken, så hold øje med links til dem, når du læser om vores seneste kampagner og opdateringer. Vi føjer også denne funktion til andre områder af softwaren i fremtiden, så sørg for, du vender tilbage jævnligt for opdateringer.

Fejlbeskeder og Troubleshooting

Når du bruger et Click-To-Launch-link, får du nogle gange en fejlmeddelelse (typisk en pop-up med teksten "Det anmodede link kunne ikke åbnes. Klik her for at læse mere om Click-To-Launch-funktionen").

Denne fejlbesked optræder normalt af en af følgende grunde:

URL'en er forkert – Hvis URL'en er blevet ændret, virker linket ikke. Derfor skal du altid sikre dig, at du ikke kommer til at ændre i URL'en på et link, du gerne vil bruge click-to-launch med.

Du har ikke adgang til den sektion af spilsoftwaren – Hvis du for eksempel klikker på et link til en betalingsmetode, der ikke findes i dit land, virker linket ikke.

Se Specielle funktioner-siden for mere om, hvordan du får mest ud af din oplevelse på verdens største pokersite.

Tilbage til forsiden for pokerrumsfunktionerne.