Buy-in-forpligtelser

Buy-in-forpligtelser tvinger spillerne til at foretage et højere end normalt buy-in ved ring game- og Zoom-borde under meget specifikke omstændigheder. Denne funktion vil kun påvirke en meget lille procentdel af vores spillere.

De påvirkede spillere vil være spillere, der ofte:

  1. Køber sig ind for mindre end maksimum-buy-in
  2. Spiller nogle hænder
  3. Forlader bordet med en større sum, end de bragte til bordet
  4. Sætter sig ved et lignende bord med en mindre sum, end de forlod det forudgående bord med

Spillerne skal p.t. forsøge at gentage denne opførsel på lignende bordtyper mere end otte gange inden for en 20-timersperiode for at blive begrænset af denne funktion. Disse spillere skal købe sig ind for et højere minimumsbeløb, når de forsøger at sætte sig ved udvalgte borde; de bliver ikke påvirket på andre måder.

Buy-in-forpligtelser er en mekanisme, der begrænser antallet af gange, du kan forlade borde efter at have vundet penge for så at sætte dig på lignende borde med et mindre beløb. Lige nu er spillerne begrænset til at sætte sig ved nye borde under disse omstændigheder otte gange inden for en rullende periode på 20 timer.

Når du overstiger grænsen, bliver dit minimum-buy-in sat til den sum, du tidligere forlod et bord med. Dette er grunden til, at denne funktion hedder "buy-in-forpligtelser", da du skaber en forpligtelse til at sætte dig til bords med samme sum, når du forlader et bord med gevinster.

Buy-in-forpligtelser gælder for alle borde, der har samme buy-in-interval, målt i antallet af big blinds, spillerne kan tage med til bordet, f.eks. "40-100bb". Derfor vil forpligtelser opstået på et $0,05/$0,10 (40-100bb) NLHE-bord også gælde ved et $5/$10 (40-100bb) PLO-bord. Men forpligtelser opstået på et $0,05/$0,10 (40-100bb) NLHE-bord vil ikke gælde ved et $0,5/$0,10 (100-250bb) NLHE-bord. I stedet har 100-250bb-bordene deres egne buy-in-forpligtelser.

Det er også vigtigt at bemærke, at dette ikke forhindrer spillerne i at købe sig ind for minimum-buy-in på så mange borde, de vil, så længe de ikke har en aktiv forpligtelse. Forpligtelserne vil aldrig tvinge dig til at købe dig ind for mere end det maksimale buy-in for det bord, du spiller på.

Mens de fleste spillere aldrig bliver direkte påvirket af buy-in-forpligtelser, vil indførelsen af denne funktion begrænse mængden af spekulation i at forlade bordene, da det afskrækker spillerne fra at flytte sig for meget rundt. På denne måde kan spillerne fokusere på at spille poker i stedet for at finde nye borde at spille på.

Læs videre, hvis du ønsker en mere detaljeret beskrivelse af denne funktion.

Dannelse af forpligtelser

En buy-in-forpligtelse dannes, når en spiller køber ind på et bord for mindre end maksimum-buy-in og forlader bordet med en større sum, end han købte sig ind for. Når spilleren forlader bordet, beløbet han forlader bordet med, bliver gemt, og kaldes en "forpligtelse".

Forpligtelsen repræsenterer en sum, som spilleren kan blive bedt om at købe sig ind for i fremtiden. Værdien af denne forpligtelse er altid antallet af big blinds i spillerens stack, når vedkommende forlader bordet.

Når otte forpligtelser er gemt inden for en periode på 20 timer, træder buy-in-forpligtelser i kraft.

Når en forpligtelse bliver brugt på fremtidige borde, træder denne sum (målt i big blinds) i stedet for det normale minimum-buy-in på et nyt bord, der normalt bruger samme buy-in-interval.

Forpligtelser gælder i 20 timer, hvorefter de udløber og bliver slettet.

Sådan anvendes forpligtelser

Hvis en spiller har otte eller flere forpligtelser i effekt for en bestemt buy-in-type, og den spiller køber sig ind på et bord med samme type, bliver minimum-buy-in vist som højere end det normale minimum-buy-in.

Når en spiller har mere end én aktiv forpligtelse, bliver den mindst begrænsende anvendt før den mere begrænsende. Når en forpligtelse bliver anvendt, bliver stack-størrelsen for den forpligtelse regnet som minimum-buy-in i stedet for det normale minimum-buy-in for den bordtype.

Når alle otte af spillerens forpligtelser er i brug, bliver den største (i antal big blinds) forpligtelse brugt som minimum-buy-in på alle nye borde af samme type.

Husk på, at forpligtelser påvirker alle ring games, der har samme almindelige minimum- og maksimum-buy-ins målt i antal big blinds.

Opdatering af forpligtelser

Hver gang en forpligtelse bliver anvendt, bliver forpligtelsen opdateret, når spilleren forlader bordet, baseret på bordtype og stack (i big blinds), som spilleren havde, da vedkommende forlod bordet.

I de fleste tilfælde bliver forpligtelsen opdateret med antallet af big blinds i spillerens stack, da han forlod bordet. Men hvis spillerens stack er mindre end det almindelige minimum-buy-in, bliver forpligtelsen nulstillet.

Hvis spillerens stack overstiger det normale maksimum-buy-in for bordtypen, gemmes det almindelige maksimum-buy-in for bordet (i big blinds) i stedet.

Forhindring af chipdumping

Eneste undtagelse til forpligtelserne er ved blanding af bordtyper med vidt forskellige indsatser. Denne undtagelse er indført for at mindske tilbøjeligheden for chipdumping.

Hver forpligtelse gemmer også den største big blind-størrelse på borde, der har brugt den forpligtelse. Hvis en spiller sidder ved et bord med en big blind på mindre end 1/3 af den højeste værdi, bliver forpligtelsen ikke opdateret med en mindre stack-værdi, selvom spilleren mister penge, mens han sidder ved bordet.

Eksempel: En spiller skaber en forpligtelse ved at spille på og forlade et $5/$10 NLHE-bord. Hvis han så sætter sig ved et $1/$2 NLHE-bord, der bruger samme forpligtelse, bliver forpligtelsen kun opdateret med en højere værdi, da $2 big blind på det nye bord er mindre end 1/3 af størrelsen på den gemte $10 big blind-værdi.

Zoom-forpligtelser

Zoom-forpligtelser virker på stort set samme måde som i vores normale ring games, men grænsen er fire forpligtelser på 20 timer i stedet for otte. Men når dit minimum-buy-in bliver modificeret af en forpligtelse for en Zoom-pulje, kan du kun købe dig ind én adgang ad gangen, så du ikke får dine buy-ins begrænset mere end nødvendigt. Så længe du køber én adgang af gangen, kan du lave så mange buy-ins som normalt.

Hvis du har yderligere spørgsmål om buy-in-forpligtelser, er du velkommen til at sende en e-mail til kundeservice.