Vores særlige funktioner

Vi er et anderledes pokersite. Alle onlinekortrum har Texas Hold’em og andre almindelige pokerspil som Omaha og Stud, men vi har også pokersoftware og service i verdensklasse. Nogle af de andre specielle funktioner, der adskiller os fra de andre pokerrum på internettet, er beskrevet herunder. Det er bare nogle få af de tilbud, der gør vores site til det bedste i verden.

Specielle funktioner-sektioner

 1. Sprog
 2. Bordtemaer
 3. Hand Replayer og Instant håndhistorik
 4. Nem plads for Ring Games
 5. Auto-Buy-In for Ring Games
 6. Session-indstillinger
 7. Time-turneringer
 8. Run It Twice
 9. Visningsmetoder for Ring Games-lobbyerne
 10. Grafisk visning for Ring Games
 11. Zoom
 12. Hotkeys

Sprog

Du kan vælge at spille og modtage e-mails på dansk, engelsk, finsk, fransk, hollandsk, italiensk, japansk, norsk, polsk, portugisisk, russisk, spansk, svensk, tysk, ungarsk eller et af de mange andre sprog, vi understøtter.

Se og skift sprogindstillinger

Bordtemaer

Vælg mellem vores mange forskellige temaer og farver for at give dit bord det ønskede udseende.
Gå til temaer for mere information om vores temaer.

Du kan også vælge en anden baggrund og filtfarve for hvert bord med fuld bordtilpasning. For at skifte mellem sølv og rød, sort og blå eller en anden farvekombination, du synes om, skal du blot højreklikke på baggrunden eller bordet og vælge dit farvemønster.

Se tilgængelige temaer og skift tema

Hand Replayer og Instant håndhistorik

Det er nu nemmere end nogensinde at se dit spil eller finde ud af, hvad din modstander kaldte med i en tidligere hånd. Med "Hand Replayer" kan du med det samme se tidligere hænder ved at klikke på menuen "Bord" i øverste venstre hjørne og vælge "Øjeblikkelig håndhistorik", så panelet Håndhistorik åbnes. Hvis du sidder ved computeren, kan du bruge genvejstasterne Ctrl + I og se din håndhistorik fra den nuværende session i tekstform.

Gå til "Indstillinger" > "Spilhistorik" (desktop) eller "Mere" > "Indstillinger og værktøjer" > "Funktioner" (mobil) for at se din historik.

Få din håndhistorik

Nem plads for Ring Games

Nem plads ændrer fuldstændig oplevelsen, når du vil spille på flere borde på én gang. Når du har oprettet dine Nem plads-indstillinger, kan du starte din session med ét klik med musen fra hovedlobbyen.

Når du er i gang, leder Nem plads automatisk efter ledige pladser ved borde, der matcher dine præferencer. Hvis der ikke er nok ledige pladser, sætter Nem plads dig på en venteliste. Hvis du for eksempel ønsker at spille 18 hurtige borde på $1/$2 No Limit Hold’em, sætter Nem plads-systemet dig ved 18 borde så hurtigt som muligt.

Nem plads kan også bruges til at sikre, at du hele tiden spiller ved det ønskede antal borde. Hvis du slår "Session-funktion" til, vil Nem plads åbne nye borde, når eksisterende borde bliver lukket, så du hele tiden sidder ved det ønskede antal borde.

Auto-Buy-In for Ring Games

Auto-Buy-In lader dig hurtigt og nemt købe dig ind, når du klikker på en åben plads, uden yderligere handlinger. Du skal blot oprette dine buy-in-præferencer én gang, så vil du automatisk købe dig ind, næste gang du sætter dig ved et bord. Auto Buy-In kan sættes op ved at vælge "Indstillinger" > "Buy-In/Rebuy" > "Auto Buy-in (Cash Games)" (kun desktop). Du kan vælge et antal "big bets", du ønsker at købe dig ind for på alle Fixed Limit-borde og antallet af "big blinds" for No Limit, Pot Limit og Mixed Limit-borde. Vil du gerne købe ind med et andet beløb ved særlige lejligheder? Så skal du blot højreklikke på en åben plads, så får du den traditionelle buy-in-boks.

Gå til menuen Auto Buy-in

Session-indstillinger

Vi tilbyder en integreret platform, der nemt lader dig styre din session. Når du spiller, ser du et lille ikon på hvert bord, der giver dig nem adgang til "Session-indstillinger"-menuen. Derfra kan du sidde ude på alle borde, sidde ude ved næste big blind på alle borde, fortsætte med at spille på alle borde, eller afslutte din session med manér ved at sidde ude ved næste big blind på alle borde og derefter lukke dem.

Time-turneringer

Tidsbegrænsede turneringer er fantastiske, når du gerne vil spille, men kun har begrænset tid til rådighed. Time-turneringer slutter efter et forudbestemt tidspunkt. Når tidsgrænsen er nået, modtager de tilbageværende spillere penge baseret delvist eller fuldstændigt på deres mængde af chips.

Run It Twice (RIT)

Pokerpros elsker “run it twice” i de store cash game-puljer, og nu kan du også gøre det. Run It Twice kan kun finde sted i puljer, hvor der ikke kan foretages flere bets. Spillerne kan vælge at give alle tilbageværende fælleskort på to separate "boards". Den samlede pulje bliver splittet mellem begge boards, hvor de to halvdele af puljen gives i henhold til finaleresultaterne på hvert board. Hvis alle tilbageværende spillere i puljen har aktiveret denne indstilling, kører de to boards automatisk, når betting er afsluttet inden River-kortet. For at tilmelde dig Run It Twice går du bare til menuen "Indstillinger" og dernæst "Gameplay" (desktop) eller "Mere" > "Indstillinger og værktøjer" > "Bordindstillinger" (mobil).

Gå til menuen Run It Twice

Visningsmetoder for Ring Games-lobbyerne

Vi tilbyder tre forskellige "Visningsmetoder" for ring game-lobbyerne. Tre knapper over listen med spil lader dig vælge, hvordan bordene vises. Du kan vælge mellem: "Liste-visning", "Kombo-visning" og "Gruppe-visning".

Grafisk visning for Ring Games

I lobbyen kan du se det valgte bord i en grafisk version. Du kan se spillere, der sidder ude, placeringen af dealer-knappen og vælge en specifik plads ved bordet. På denne måde har du alle de nødvendige informationer, uden du behøver at åbne bordet!

Zoom

Er tiden knap? Med Zoom er det aldrig et problem. I det lynhurtige ring game-format skifter dine modstandere hver hånd, og det er den hurtigste online pokeroplevelse i verden. Når du spiller Zoom, kommer du i en pulje af spillere, der hver skifter fra bord til bord med et enkelt klik med musen. Bryder du dig ikke om din hånd? Klik blot på ‘Fast Fold’, så får du en ny hånd med det samme. Mere om Zoom.

Zoom-turneringer

Zoom-turneringer er turneringer, der bruger "Zoom"-formatet, dvs. så snart du folder, bliver du flyttet til et nyt bord med andre spillere, der er tilmeldt samme turnering, og som ligesom dig har afsluttet deres hænder. Når turneringen nærmer sig finalebordet, skifter den til normal spillestil, indtil turneringen er slut.

Hotkeys

Skab dine egne genveje og gør det nemmere at spille på mange borde med Hotkeys. Du kan indstille din mus og dit tastatur, så det bliver hurtigt og nemt at foretage handlinger såsom fold, check og raise – gå til "Indstillinger" > "Gameplay", og vælg "Hotkeys". Du kan endda ændre på rammen om bordene, så du nemt kan se, hvilket bord du skal handle på næste gang.

Vi håber, du nyder de unikke funktioner hos os, og vi håber på at tilføje endnu flere i den nærmeste fremtid. Hvis du har forslag eller kommentarer, kan du sende dem til vores kundeservice. Vi er altid glade for at modtage dem, og vores team læser alle e-mails.