Daglige, garanterede turneringer!

The Daily Bigs er en serie af garanterede turneringer om store beløb, der kører hver dag, og det er din chance for at spille om tusindvis af dollars hver eneste dag i ugen og større garantier hver søndag!

The Daily Bigs-turneringerne starter med buy-ins på kun nogle få dollars, hvilket betyder, alle kan være med og dyste om den garanterede præmiepulje. Der er også satellitter med tilmelding op til starten af hver turnering, så du kan vinde din plads for endnu mindre.

For at finde The Daily Bigs og tilmelde dig den næste turnering skal du åbne softwaren og søge på "Sunday Storm" i fanen "Turneringer" (desktop) eller fanen "Turnering" i lobbyen (mobil). Alternativt kan du vælge "Satellit" i turneringsfilteret "Type" (desktop). Klik her for at gå direkte til fanen Turneringer.

De større garantier hver søndag er blot en del af vores største ugentlige turneringsdag. Du kan også spille i store, garanterede turneringer som Sunday Million ($1.000.000 garanti), Sunday Warm-Up og de andre Sunday Majors. Og glem ikke, at du også kan starte din weekend endnu tidligere med vores Saturday Line-Up, hvor der er store præmier fordelt på forskellige spiltyper og formater.

Vi udbetaler flere præmiepenge end noget andet sted online. Gå ikke glip af din chance for at få en andel af The Daily Bigs-turneringerne, der kører nu.

The Hot Turbos

Vil du gerne spille i endnu flere store, garanterede turneringer, der kører hver dag? Besøg The Hot Turbos-siden for at læse mere om dette program med turbo-turneringer, der har buy-ins for alle spillere.

Kontakt kundeservice, hvis du har spørgsmål om The Daily Bigs-turneringerne.