Hånd nr. 200 milliarder kommer snart! Få del i over $1.000.000 via særlige tilbud!

I har spillet milliarder og atter milliarder af hænder ved vores borde, og fra d. 15. april er det tid til at sige tak til jer.

Åbn lobbyen, tilmeld dig dine favoritspil, og gør dig klar. Hånd nr. 200 milliarder er på vej. Sørg for at gøre den uforglemmelig med vores fejring af hånd nr. 200 milliarder, hvor vi giver over en million dollars væk i gaver!

Vind $10.000 i hånd nr. 200 milliarder

Du vinder $10.000 med det samme, hvis du får kort i hånd nr. 200 milliarder. Det betyder ikke noget, om du spiller en turnering eller et cash game. Det betyder ikke noget, om du folder før floppet eller får fire ens på river. Alle, der får kort i hånd nr. 200 milliarder, vinder $10.000 – om du vinder, taber eller folder.

Men du kan vinde andet end de $10.000. Herunder kan du se flere tilbud på vej til dig fra d. 15. april. Og husk: Du kan vinde op til $3 millioner i særlige Spin & Go's lige nu!

Hånd nr. 200 milliarder – tilbud og præmier

Cash Game Surprises

Vind kister med belønninger ved at spille cash games på udvalgte tidspunkter. Ingen tilmelding. Tag plads og vind en hånd, så kan du vinde en kiste!

Milepælsturneringer

Vi uddeler gratis turneringsbilletter til nogle af vores største events. Tilmeld dig udvalgte turneringer for at kunne vinde.

Spin og vind

Få en ny præmie hver dag ved at logge på og spille en enkelt pokerhånd. Vi giver over $650.000 i præmier væk – vind op til $2.000 hver gang.

Mega Freeroll

Få del i $200.000 i vores 200 Billion Mega Freeroll! Spil en hånd om penge ved et pokerbord før d. 1. maj for at kunne kvalificere dig.

Betingelser og vilkår

Kampagneregler

Følgende er reglerne ("Regler") for kampagnen "hånd nr. 200 milliarder" ("Kampagnen"), der afholdes i PokerStars GUI-softwaren ("Klienten") og arrangeres af udbyderen ("PokerStars"/ "vi"/"vores"/"os").

Alle deltagere ("Deltager"/"du"/"dig"/"din"), der ønsker at deltage i Kampagnen, accepterer hermed: (i) disse regler samt (ii) vores generelle betingelser og vilkår for kampagner på vores site (tilsammen "Betingelser og vilkår") og indvilliger i at være bundet ubetinget af alle disse i forbindelse med deltagelse i denne Kampagne.

 1. Oplysninger om Kampagnen
  1. Kampagnen afholdes fra kl. 06:00 d. 15. april til kl. 05:59 d. 2. maj 2019 ("Kampagneperioden").
  2. I Kampagneperioden udbyder vi vilkårlige præmier på vores 200 Billion Celebration Wheel ("200 BCW"), som vises i 200 BCW-vinduet i Klienten.
  3. I Kampagneperioden gælder følgende:
   1. Du kan optjene og bruge ét (1) dagligt spin på 200 BCW ved at spille én hånd om penge ved et bord i Klienten hver dag.
   2. Du får en billet til "Mega Freeroll" sammen med dit første daglige spin på 200 BCW, når du spiller din første hånd om penge ved et bord.
   3. Du har chancen for at vinde $10.000 kontant i hånd nr. 200 milliarder, såfremt (i) du deltager i en hånd ved det bord om penge, hvor hånd nr. 200 milliarder gives, og (ii) ikke sidder over i den pågældende hånd.
   4. Du har chancen for at vinde flere kister med belønninger ("Kiste") ved vores cash game-borde i Klienten på specifikke tidspunkter angivet på forsiden for "Cash Game Surprise". 
  4. Hvis hånd nr. 200 milliarder gives på et af vores play money-borde, vinder alle spillere, der får kort i den første gældende hånd ved et bord om penge, efter hånd nr. 200 milliarder er spillet (underlagt paragraf 1.3(c) herover), hver især en pengepræmie på $10.000.
  5. Du kan kun få præmier fra Cash Game Surprise, hvis du vinder en hånd i et cash game om penge i de angivne tidsrum. 
  6. Mindst tre spillere skal få kort i din cash game-hånd om penge, for at du kan vinde via Cash Game Surprise.
 2. Præmier
  1. Alle præmier, som er en del af Kampagnen, overføres straks efter spins på 200 BCW, og du kan beholde dem uden begrænsninger eller gennemspilskrav.
  2. Alle spillere, der får kort i hånd nr. 200 milliarder, vinder en pengepræmie på $10.000.
  3. Alle pengepræmier fra hånd nr. 200 milliarder overføres, senest 24 timer efter hånden er spillet.
 3. Diverse
  1. Ubrugte freeroll-billetter vundet og/eller modtaget via 200 BCW eller Mega Freeroll går tabt, når Kampagneperioden er slut.
  2. Billetter vundet under Kampagnen kan ikke veksles til kontanter.
  3. Vi forbeholder os til enhver tid retten til at ændre disse Betingelser og vilkår eller afbryde Kampagnen helt, hvis vi mener, at Kampagnen ikke kan afholdes som angivet, eller som følge af uforudsete omstændigheder, der påvirker administration og/eller ændringer af Kampagnen skal ske på Sitet.
  4. Ved at deltage i Kampagnen bekræfter og accepterer du, at du er underlagt disse Betingelser og vilkår.

Se vores generelle betingelser og vilkår.

Hvis du har spørgsmål om fejringen af hånd nr. 200 milliarder, kan du se vores hjælpcenter eller kontakte kundeservice.