How to Play

Sådan spiller du onlinepoker hos Full Tilt

Hvis du vil lære at spille onlinepoker, er du kommet til det rette sted!

Hos Full Tilt er der altid action. Du kan springe lige ud i det og spille poker om rigtige penge, eller lægge ud med at prøve vores play money-pokerborde. Uanset hvad du vælger, giver vores software den bedst mulige onlinepokeroplevelse. Du bliver ikke skuffet.

Måske lidt let læsning, før vi begynder? Herunder kan du læse op på vores spil og lære at spille poker, og du kan altid vende tilbage og tjekke efter når som helst, mens du spiller.

Vi er klar, når du er – download Full Tilt, og få del i spændingen.

Onlinepokerspil

Full Tilt har de bedste onlinepokerspil i byen. Se, hvad vi spiller her, så du bliver klar til at springe ud i det.

Texas Holdem

Texas Hold’em

Texas Hold’em er det bedste af det bedste, og det er ikke en klassiker uden grund. Slip din indre cowboy løs, og tag plads for at se, hvorfor det er den mest populære form for onlinepoker i dag.

Omaha

Omaha

Mulighederne er uendelige med Omaha. Online Omaha er en variant af Hold'em, hvor alle spillere begynder med mindst dobbelt så mange lommekort. Værsgo, dobbelt så meget action.

Draw

Uafgjort

Ville det ikke være fedt, hvis du bare kunne skrotte de kort, du ikke kan lide, og få nogle nye? Sådan er det i Draw. Vi har fire varianter: 5-Card Draw, 2-7 Triple Draw, 2-7 Single Draw og Badugi.

Stud

Stud

Længe før Hold'em blev det mest populære spil, var det Seven-Card Stud (også kaldet Stud Hi), man spillede på sine pokeraftener. Én del dygtighed, én del hukommelse, én del strategi – uden alt det kedelige.

Razz

Razz

Ville du af og til ønske, at du kunne tjene penge på dine "dårlige" hænder? Så kan Razz være lige dit spil.

Det har samme struktur som Stud Hi, men målet er at den bedste dårlige hånd ud af syv kort.

Mixed Games

Mixed Games

Det er godt med lidt variation ind imellem. Med Mixed Games kan du spille en række forskellige spil uden overhovedet at skulle skifte bord. Vi har en række Mixed Games, bl.a. HORSE, som helt sikkert kan krydre tingene lidt.

Grundprincipperne

Få frisket grundprincipperne op, så du kan klare dig mod konkurrenterne! Her er det grundlæggende i, hvordan man spiller poker, og en oversigt den vigtige håndsrangering.

Pokerregler

Regler, regler, regler – sådan er livet. Her er der nogle nemme regler om at spille poker, så du har en introduktion til de vigtigste elementer, som er fælles for alle spil på Full Tilt.

Håndsrangering

Spot din vinderhånd – gå til vores håndsrangering for at få mere at vide om de forskellige kortkombinationer, der udgør håndsrangeringerne i de forskellige pokerspil.

Pokerstrategi

Frygt ej! Full Tilt er her, og vores sektion om pokerstrategi er proppet med alle de oplysninger, du skal bruge for at sætte sving i dit pokerspil. Med generelle råd og strategitips om poker er sektionen designet til at forny både begyndere og professionelles pokerspil.

Relateret indhold

Turneringer

Vi har det bedste udvalg af onlineturneringer, bl.a. den ugentlige Sunday Million med $1.000.000 garanteret!

Særlige tilbud

Vi har tonsvis af særlige tilbud til dig, bl.a. gratis turneringer, bonusser for dine indbetalinger og meget, meget mere!