Online Horse (Mixed Game) Poker

Hvad med at prøve vores blandede spil for at forbedre dine evner i flere forskellige typer poker? HORSE er en af de meste kendte pokervarianter med blandede spil, og du kan spille det på Full Tilt. HORSE er et akronym for fem forskellige pokerspil:

Sådan spiller du HORSE

I HORSE skifter spiltypen efter hver omgang eller runde. Det starter med Fixed Limit Hold'em, dernæst Omaha Hi/Lo og så fremdeles i den rækkefølge, som er angivet ovenfor. Hvis du starter hånden som big blind i Hold'em, skal du betale det næste big blind, når spillet skifter til Omaha Hi/Lo. Når Seven Card Stud Hi/Lo-runden er færdig, starter spillet forfra som Fixed Limit Hold'em, og cyklussen gentager sig. Du kan se, hvilket spil der bliver spillet, ved at kigge øverst i bordvinduet. Du kan også se det på selve bordet.

Når spillet skifter fra Omaha Hi/Lo til Razz, fryser knappen. Det betyder, at ingen springer over blinds eller betaler ekstra, når spillet til sidst går tilbage til Hold'em.

Alle spil i HORSE er Fixed Limit. Der er ingen Pot Limit- eller No Limit-spil. Alle grænser er de samme under hele spilrotationen. For eksempel efterfølges $5/$10 Fixed Limit Hold'em af $5/$10 Fixed Limit Omaha Hi/Lo og så videre.

Konklusion

HORSE gør det muligt at forbedre færdigheder i flere forskellige pokerspil. Og der sker altid noget nyt, da du spiller flere forskellige spil i en session. Lær de enkelte spil at kende først, og prøv derefter HORSE.

Lær at spille HORSE gratis

Hvis du ikke er vant til HORSE, kan du med fordel prøve det gratis først. Det kan du gøre ved vores gratis pokerborde. Så kan du lære formatet at kende, før du begynder at spille poker om rigtige penge.

Hvis du synes godt om varianter med blandede spil, kan du finde masser af dem hos os. Du kan prøve vores Hold'em/Omaha-mix. Eller vores 8-Game Mix. De findes begge under vores turneringer. Og de giver en dejlig forandring i forhold til det normale Texas Hold'em.

Vi har det største udvalg af pokerspil online, bl.a.:

Har du spørgsmål om HORSE? Så er du velkommen til at kontakte kundeservice.