8-Game Mix Poker

Det er nemt at forstå, hvorfor blandede pokerspil er blevet så populære: De er en dejlig forandring i forhold til det normale. Og så kan du bruge dem til at forbedre dine pokerevner i flere forskellige spil. Prøv vores 8-Game Mix, og se, hvor sjovt det er. Det giver dig mulighed for at spille følgende forskellige pokerspil:

T – Limit 2-7 Triple Draw

H – Limit Hold'em

O – Limit Omaha Eight or Better (Hi/Lo)

R – Razz

S – Limit Seven Card Stud

E – Limit Stud Eight or Better (Hi/Lo)

H – No Limit Hold'em

A – Pot Limit Omaha

Sådan spiller du

I 8-Game Mix er der seks spillere. Spiltypen skifter efter hver sjette hånd. Eller på hvert niveau, hvis det er en turnering. De første seks spillede hænder er Limit 2-7 Triple Draw. Herefter er det Limit Hold'em, dernæst Limit Omaha Eight or Better (Hi/Lo) og så fremdeles i overensstemmelse med listen ovenfor. Når den sidste hånd Pot Limit Omaha er spillet, går man tilbage til Limit 2-7 Triple Draw og starter forfra. Du kan se, hvilket spil der bliver spillet, øverst i bordvinduet. Og du kan se, hvor mange hænder der er blevet spillet indtil videre.

De fleste blandede spil er kun Limit-spil. Men i vores 8-Game Mix er der No Limit Hold'em og Pot Limit Omaha. Det adskiller spillet fra andre blandede spil, f.eks. HORSE. For at sikre konstante indsatser sænkes blinds og antes under No Limit- og Pot Limit-spil.

Lær at spille 8-Game gratis

Hvis du ikke er vant til 8-Game Mix-pokerspil, kan du med fordel prøve dem gratis først. Det kan du gøre ved vores gratis pokerborde. Så kan du lære formatet at kende, før du begynder at spille poker om rigtige penge.

Du kan få mere at vide om de enkelte spil på vores side med pokerspil.

Hvis du synes godt om varianter med blandede spil, kan du finde masser af dem hos os. Du kan prøve vores populære HORSE-mix. Eller vores Hold'em/Omaha-spil. De er tilgængelige som både ring games og i turneringer. Og de giver en dejlig forandring i forhold til det normale Texas Hold'em.

Vi har det største udvalg af pokerspil online, bl.a.:

Har du spørgsmål om 8-Game Mix-poker? Så er du velkommen til at kontakte kundeservice.