Vores onlinepokerspil

Vi giver dig de bedste spil. Se, hvad vi spiller her, så du bliver klar til at springe ud i det.

Texas Hold'em

Texas Hold'em – eller bare Hold'em, som de fleste kalder det – er sandsynligvis den mest velkendte og populære form for poker i dag. Det spilles normalt ved et seks- eller nimandsbord, men der kan også være færre pladser ved bordene.

Omaha Hi

Full Tilt Poker tilbyder en række Omaha Hi-spil, som ligner Hold'em, hvad angår indsatser og blinds, men hvor spillerne får et andet antal lommekort. Vi tilbyder tre udgaver af Omaha Hi: Omaha, 5-Card Omaha og Courchevel.

Omaha Hi/Lo

Omaha Hi/Lo er en variant af Omaha Hi. Spillet kaldes også tit for Omaha 8 og spilles normalt ved seks- eller nimandsborde. Indsatser og blinds er præcis det samme som i Omaha.

Razz

Hvis du gerne vil tjene på dine "dårlige" hænder, så er Razz måske lige et spil for dig. Det er dels lowball, dels Stud Hi, og målet er at danne den bedste lave hånd med fem kort ud af de syv, du får. Det kan spilles af alt fra to til otte spillere.

Seven Card Stud

Seven Card Stud er kendt af mange, der spiller poker hjemme. Det spilles ved et ottemandsbord, og der er fire indsatsrunder.

Seven Card Stud Hi/Lo

Stud Hi/Lo er en variant af Stud Hi. Indsatser, ante og bring-in er præcis det samme som i Stud Hi.

Draw Poker

Draw Poker er en form for poker, hvor du kan udskifte kort fra din egen hånd ved at trække nye kort fra dealerens kortbunke ("decket"). Vi tilbyder fire slags Draw Poker: 5 Card Draw, 2-7 Triple Draw, 2-7 Single Draw og Badugi.