Live Three Card Poker

Texas Hold'em er et sjovt spil, men det kan tage ret lang tid for en hånd at blive færdig – især hvis du allerede har foldet og hungrer efter at være med igen. Her kommer Live Three Card Poker ind i billedet. Dette casinohit er hurtigt og nemt, og spillerne har masser af muligheder for at vinde. Og du har kun tre kort i alt, hvilket betyder mere spænding og mere underholdning.

Men det er ikke kun de færre kort, der adskiller dette spil fra normal poker. En anden vigtig forskel er, at spillerne dyster mod huset, ikke mod hinanden. Og fordi dealeren skal have en dame eller højere for at kunne vinde, kan selv nybegyndere være med.

Hvis du er interesseret i ekstra spænding, er der også mulighed for at lave nogle side bets. Pair Plus Bonus giver spilleren chancen for at vinde op til 100:1 på par eller derover. Og med indsatsen kaldet 6 Card Bonus får du endnu flere chancer for at vinde, selvom du ikke slår dealerens hånd.

Play Now

Live Three Card Poker – grundregler

For at komme i gang skal spilleren betale en ante, som spilles mod dealeren. Spillerne kan også vælge at lave et eller begge valgfri indsatser. De to indsatser hedder Pair Plus Bonus og 6 Card Bonus. Ved at placere et bonus bet kan spilleren vinde op til 100:1.

Bonus bets afgøres ved slutningen af hvert spil adskilt fra hovedvæddemålet. Det betyder, at hvert bet giver dig en ny chance for at vinde.

Spillerne dyster mod huset, og hver spiller kan kun have én plads ved bordet.

Se mere om ante- og bonusodds i vores regler for Live Three Card Poker.

Har du spørgsmål om Live Three Card Poker? Så er du velkommen til at kontakte kundeservice