Spil Live Caribbean Stud Poker

Hvis du allerede er glad for poker, vil du nok også kunne lide Live Caribbean Stud Poker. Det har mange af de ingredienser, der gør poker til et fantastisk spil. Men det tilføjer også nogle unikke ændringer. For det første får du dine fem kort med billedsiden opad, så du ikke behøver tænke på at bluffe.

I Caribbean Stud Poker skal spillerne kun slå dealeren – ikke de andre spillere. Det betyder, at der ikke er grund til at bluffe, og du behøver ikke bruge timevis på at øve dig på det perfekte pokerfjæs foran et spejl.

Fem kort gives til hver spiller ved bordet, og fem kort gives til dealeren. Dealeren skal have mindst et es og en konge for at have en gældende hånd. Det gør det nemt for alle at være med, selv hvis du ikke kan kende forskel på en gutshot og en backdoor straight.

Play Now

Live Caribbean Stud Poker – grundregler

I starten af en ny hånd betaler spillerne en ante mod dealeren. Hver spiller får fem kort med billedsiden opad. Dealeren får fire kort med billedsiden nedad og ét kort med billedsiden opad.

Hver spiller har så muligheden for at folde eller raise. Hvis spilleren folder, taber spilleren straks hånden. Hvis spilleren raiser, skal spilleren sammenligne sin hånd med dealerens hånd, når indsatsrunden er slut. Den bedste hånd bestående af fem kort vinder.

Spillerne dyster mod huset, og hver spiller kan kun have én plads ved bordet.

Lær mere om ante-odds og om at spille spillet på siden med regler for Live Caribbean Stud Poker.

Har du spørgsmål om Live Caribbean Stud Poker? Så er du velkommen til at kontakte kundeservice.