Regler for Live Blackjack

I Live Blackjack sidder du over for rigtige dealere. Prøv kræfter mod dem i dette spil om kombinationer, mod og spænding, der nu er endnu sjovere med de unikke muligheder for at lave side bets – og al spændingen fra et livecasino.

Spilleregler

På Live Blackjack-borde bruges otte spil kort med 52 blade, som blandes sammen i skoen og genblandes jævnligt.

Dealeren får ét lommekort og ser, om han/hun har blackjack. Dealeren står på "soft 17" (en hånd med et es, der giver enten syv eller 17). Hvis du får blackjack, får du odds 3:2.

Efterhånden som hånden udspiller sig, bliver flere handlinger mulige. Du kan fordoble på alle hænder, hvilket betyder, du fordobler din indsats mod kun at måtte få ét kort mere.

Du kan splitte dine to kort, hvis de har samme værdi (otte-otte, to-to, konge-knægt, dame-ti osv.), for så at have to hænder med en ekstra indsats til samme værdi:

  • Du kan splitte én gang, så du i alt har to hænder
  • Esser får kun ét kort mere på hver splittet hånd

Det er ikke muligt at "overgive" en hånd i Live Blackjack. Men spillerne kan stadig købe "forsikring", når dealeren viser et es, hvilket giver odds 2:1, hvis dealeren får blackjack.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du spiller spillet, skal du læse vores regler for blackjack.

Side bets

I Live Blackjack kan du også lave side bets på de første kort, der bliver givet (dine to kort og dealerens synlige kort).

Perfect Pairs: Spilleren vinder, hvis de første to kort består af et par (seks-seks, dame-dame, es-es osv.). Der er tre slags par: Den ene slags matcher kun i rang, den anden matcher kun i kulør, og den tredje matcher både i kulør og rang. Disse giver følgende odds:

Indsats

Odds

Perfekt par (matchende kulør, f.eks. 9s-9s, Ah-Ah)

25:1

Farvet par (matchende farve, f.eks. Kd-Kh, 2c-2s)

12:1

Blandet par (almindelige par, f.eks. 7s-7d, Jh-Jc)

6:1

21+3: Spilleren vinder, hvis de første to kort + dealerens synlige kort giver en vinderkombination (i stil med en pokerhånd) som beskrevet herunder. Spilleren får følgende odds:

21+3 side bets i Live Blackjack

Indsats

Odds

Tre ens i samme kulør (f.eks. Qs-Qs-Qs)

100:1

Straight flush (f.eks. 7d-8d-9d)

40:1

Tre ens (f.eks. 3d-3c-3h)

30:1

Straight (f.eks. 9c-10d-Js)

10:1

Flush (f.eks. 2h-6h-9h)

5:1

Bet Behind: Ud over sin egen indsats kan spilleren også vælge at spille på en anden spiller ved bordet. Når du vælger "Bet Behind", har du ikke nogen del i beslutningsprocessen i hånden. Spillere, der er inde i en vinderstime, bliver markeret med en guldmedalje.