Regler for Premium European Blackjack

Premium Blackjack er en populær form for blackjack med et antal regler, der generelt favoriserer spilleren, såsom brugen af kun fire sæt spillekort. Det er en af de mange varianter af blackjack, der er tilgængelig på Full Tilt med et stort udvalg af indsatsniveauer.

Vores innovative software sikrer, at det er nemt og hurtigt at spille blackjack online. Men da reglerne varierer en smule fra variant til variant, skal du huske at besøge de andre regelsider for at læse mere om, hvilke varianter af blackjack vi tilbyder.

Spilleregler

I Premium European Blackjack bruges fire spil kort med 52 blade, som blandes, før hver hånd bliver givet.

Dealeren får ikke noget lommekort. Dealeren skal tage et kort mere på alle hænder med en værdi på 16 eller lavere og stå på alle hænder med en værdi på 17 eller højere (inkl. soft 17, en hånd bestående af et es, der giver enten 7 eller 17). Hvis du får blackjack, får du odds 3:2.

Efterhånden som hånden udspiller sig, bliver flere handlinger mulige. Du kan fordoble på alle hænder, hvilket betyder, du fordobler din indsats mod kun at måtte få ét kort mere.

Du kan splitte dine to kort, hvis de har samme værdi (otte-otte, to-to, konge-knægt, dame-ti osv.), for så at have to hænder med en ekstra indsats til samme værdi:

  • Du kan splitte to gange, så du i alt har tre hænder
  • Esser kan splittes én ekstra gang og giver kun ét kort ekstra til hver splittet hånd
  • Du kan fordoble alle to kort – også efter et split, der ikke indeholder et es.

Forsikring og overgivelse

Du kan ikke "overgive" din hånd i Premium. Men hvis du tror, dealeren får blackjack, kan du købe "forsikring". Det betyder, at hvis dealeren får blackjack, får du din indsats med forsikring tilbage 2:1.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du spiller spillet, skal du læse vores regler for blackjack.

Singleplayer-borde

Ved vores singleplayer-borde kan du spille op til fem pladser (eller "felter") i hver runde. Du skal bare klikke på en eller flere af felterne for at placere en indsats.

På vores singleplayer-borde kører spillet i det tempo, du foretrækker, og der er ikke noget ur, der skynder på dig. Størrelsen på dine indsatser kan nemt vælges ved at bruge chipikonerne, slideren eller skrive det beløb, du ønsker at satse. Klik på Ryd for at starte igen eller Giv kort for at bekræfte indsatsen og starte hånden. Når hånden er afsluttet, kan du bruge Re-Bet-knappen til at gentage samme indsats i næste hånd.

Multiplayer-borde

Hvis du foretrækker at spille i andres selskab, kan du spille ved et af vores multiplayer-borde. Her kan du spille blackjack på en mere social og interaktiv måde med nogle få forskelle i gameplayet.

I modsætning til i singleplayer kan du kun have én plads i hver runde på et multiplayer-bord. Der er også et ur, der tæller ned for hver handling, så spillet forløber i et rimeligt tempo, og du ikke skal vente for længe på, at de andre træffer en beslutning. For at sikre, at du ikke mister din tur, ryger spilvinduet i forgrunden på din skærm, når det er din tur. Ligesom på singleplayer-bordene vælger du nemt dine indsatser med chipikoner, sliders og/eller ved at skrive beløbet.

Hvis du mister din internetforbindelse midt i en hånd, mister du ikke dine indsatser, mens du er uden forbindelse. I stedet gemmes hånden, som spilles færdig, næste gang du logger på. Dealerens kort bliver givet på ny.

Udbetalingsprocent i Premium European Blackjack

Udbetalingsprocenten i Premium European Blackjack er ca. 99,71%.