Classic Blackjack

Blackjack. Pontoon. 21. Blackjack har mange navne, og det er et af de mest populære casinospil i verden. Der er masser af forskellige slags blackjack. Som navnet antyder, ser mange Classic Blackjack som den mest populære version. Sæt dig ved et af vores Classic Blackjack-borde og spil nogle hænder.

Spilleregler

Classic Blackjack bruger otte sæt kort med 52 blade. Alle otte sæt kort bliver blandet sammen, inden den første hånd bliver spillet. Dealeren får ikke noget lommekort. Dealeren skal trække kort med 16 eller mindre og med soft 17. Det er en hånd med et es, som giver enten 7 eller 17. Hvis du får blackjack, får du odds 3:2.

Hvis en spillers hånd taber til blackjack, taber vedkommende kun sin tvungne indsats. Alle valgfri indsatser såsom splits og fordoblinger bliver returneret til spilleren.

Indsatsmuligheder

I Classic Blackjack er minimumindsatsen $0,10. I løbet af hånden er der ekstra muligheder for at satse. Du kan f.eks. vælge at fordoble på alle hænder med to kort. På den måde kan spilleren fordoble sin indledende indsats, men det betyder også, at spilleren skal trække ét kort mere og derefter "stå" uanset kortets værdi.

En anden mulighed er at splitte hånden. Men du kan kun splitte to kort, hvis de er ens eller har samme værdi. Hvis du eksempelvis får syv-syv, dame-knægt eller konge-ti, kan du splitte hånden og få to hænder i stedet for én. For at gøre det skal du matche din indledende indsats.

Der er nogle vigtige regler, du skal huske, når du splitter:

  • Du kan splitte op til tre gange og danne i alt fire hænder, medmindre du får par es
  • Esser kan kun splittes én gang. Herefter modtager du kun ét kort for hver splittede hånd.
  • Du kan fordoble med alle hænder. Det gælder også fordobling efter et split af en hånd uden et es.

Overgivelse og forsikring

Spilleren kan ikke "overgive" sin hånd på Classic Blackjack-borde. Men spillerne kan købe "forsikring", hvis de tror, at dealeren får blackjack. Hvis det sker, og dealeren rent faktisk får blackjack, får spilleren odds på 2:1 på forsikringen.

Udbetalingsprocenten i Classic Blackjack er 99,41%. Se mere om at spille spillet i vores blackjackregler.

Har du spørgsmål om Classic Blackjack? Så er du velkommen til at kontakte kundeservice.